• Vendégkönyv

 • Tóth Ildikó

  Kedves Zsolt!

  Mindent köszönünk! Szuper volt!

  Üdvözlettel:

  István, Ildikó és a Fiúk

  2023. augusztus 15.

 • Temesiné Kocsis Anasztázia

  Kedves Zsolt!

  Szívből köszönjük a szeretetteljes vendéglátást!

  Nagyon szépen köszönjük a finom reggeliket, amelyekben érezhető volt, hogy szívét-lelkét is hozzáadta! Külön köszönet a bodzavirág lekvárért! 🙂

  Minket is megfogott Felsőszenterzsébet festői környezete, békés hangulata.
  Időnk legnagyobb részét a Fatemplom fesztiválon töltöttük, így nem volt lehetőségünk felfedezni a környéket.  Szeretnénk a jövőben újra igénybe venni az Önök vendégházát, s bebarangolni a csodás tájat!

  Üdvözlettel:

  Anasztázia és Róbert

  2023. július 20.

 • Egervári Judit

  Kedves Zsolt!

  Köszönjük szépen a szíves vendéglátást! Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük a tartalmas beszélgetéseket, és a figyelmet, amit kaptunk!

  További minden jót kívánunk!

  Judit és Rudi

  2023. július 5.

 • Duschenka Éva

  Kedves Zsolt!

  Nagyon szépen köszönjük a szíves vendéglátást, Önök igazán remek házigazdák nagyon köszönjük a kiváló reggeliket, amiből még vacsorára is mindig jutott; imádtuk a házi finomságokat, az ízletes házi lekvárokat, szörpöt, mézet, sajtot, a szívvel-lélekkel készült tojásos reggeliket, a remek pálinkát és zölddió párlatot.

  Gyönyörű, végtelenül csendes, nyugodt helyen laknak, nagyon jól esett a kikapcsolódás a pesti nyüzsgés után! Kiváló a terep a kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpározáshoz, valamint az Őrségi Nemzeti Park és a környező települések csodáinak felfedezéséhez!

  A szálláshely nagyon tiszta, rendes és kedves, egy különös világba csöppentünk bele, melynek minden pillanatát élveztük örülünk, hogy rábukkantunk e kedves lakra bízom benne, hogy találkozunk még!

  Minden jót kívánunk Önöknek!

  Üdvözlettel:

  Éva

  2023. július 4.

 • Buella-Kulics Anita

  Kedves Zsolt!

  Bízom benne, hogy lesz szerencsénk Önöknél máskor is pihenni, feltöltődni, mert nagyon jól éreztük magunkat az idő rövidsége ellenére.

  Minden elképzelhető jót, egészséget és sok-sok elégedett vendéget kívánunk sok szeretettel:

  Üdvözlettel:

  Anita, Gyula és a Lányok

  2022. augusztus 2.

 • Bedőcs László

  Kedves Zsolt!

  Mi is nagyon köszönjük, hogy általad és rajtad keresztül elkezdhettük megismerni és felfedezni ezt a paradicsomi tájat az Őrséget és az ott élő embereket! Köszönjük a kedvességedet, a *5-ös reggeliket, a meglepetés pálinkákat, és nem akarok itt minden apróságot felsorolni! Tökéletes hetünk volt, rég nem éreztük ilyen jól magunkat!

  Minden szépet és jót kívánunk Nektek!

  Üdvözlettel:

  Ildikó és Laci

  2022. május 15.

 • Krekó László

  Nagyon szépen köszönjük, hogy idén is Önöknél “nyaralhattunk” az Őrség eme kis “ékszerdobozában”. Amikor augusztus végén lefoglaltuk az időpontot, az idő előrehaladtával egyre jobban vártuk már az utazás pillanatát. Idén újfent szép és csodás napokat tölthettünk Önöknél. Az idő gyönyörű volt, a vendéglátás pazar, a reggeli (amelyet szívvel-lélekkel készített) fenomenális, a pálinka meg egyszerűen nagyszerű volt.

  A reggeli köd még csak misztikusabbá, meseszerűbbé tette Felsőszenterzsébetet. Jó volt bejárni Magyarszombatfát, Velemért, Magyarföldet, Szalafőt. Már biztosak vagyunk, hogy jövőre is megyünk, és a szállásunk nem lehet más, mint a felsőszenterzsébeti TORNÁCOS VENDÉGFOGADÓ.

  Kedves Zsolt! Még egyszer nagyon szépen köszönünk mindent, a kedvességét, a szeretetét, és a beszélgetéseket. A rozé borocskát ma kezdtük ki, és a mai vacsorához eme finom nedűt ittuk.

  Üdvözlettel:

  Krekó László és Krekóné Borbás Zsuzsanna

  2021. november 2.

 • Beck Adrienn

  Kedves Zsolt!

  Még egyszer nagyon szépen köszönjük a vendéglátást! Jól éreztük magunkat! Csodálatos környezetben és nyugalomban felbecsülhetetlen volt ez a két nap számunkra. Kedvessége és vendégszeretete határtalan!

  Reméljük, minél előbb visszatérhetünk Önhöz!

  Köszönettel:

  Adrienn és Tibor

  2021. október 13.

 • Jánvári Viola

  Kedves Zsolt!

  Nagyon jól éreztük magunkat, amihez Zsolt gondoskodó figyelme és kedvessége is hozzájárult. Bízunk benne, hogy még megyünk a Tornácos Fogadóba!

  Üdvözlettel:

  Viola és Ferenc

  2021. július 27.

 • Soós Enikő

  Nagyon szépen köszönjük még egyszer a szíves vendéglátást. Nem volt kellemes visszajönni a zsúfolt fővárosba. 🙂

  Szép napot kívánunk!

  Enikő és Dani

  2021. május 14.

 • Sipos Gabriella

  Fantasztikus hétvége volt! Szuper volt a fogadtatás, a szállás, a reggeli!

  Zsolt nagyon jó vendéglátó, kedvessége, segítőkészsége csak emeli a szállás színvonalát. Biztos visszatérünk!

  Gabi, Kati, Andrea, Csilla, Judit, Ilona

  2020. október 20.

 • Krekó László

  Kedves Zsolt!

  Nagyon szépen köszönjük azt a csodálatos négy napot, amit Felsőszenterzsébeten töltöttünk a Tornácos Vendégfogadóban. Szeretnénk megköszönni azt a szíves vendéglátást, azt a meleg fogadtatást, amiben ott volt részünk Önöknél.( Külön köszönet a finom reggelikért, amelyekben gyermekkorom igazi – azóta is keresett – ízeit megtaláltam. Azok az igazi falusi ízek… Még most is itt érzem a nyelvemen! ) Egy Tündéri település Tündéri emberét ismerhettük meg Önben, amiért Örök hálával tartozunk a sorsnak. Kedves Fogadtatás, Szíves Vendéglátás, Élményszámba menő Tájékoztatás, Csodás Környezet. Kedves Zsolt, köszönjük szépen! Szeretettel:

  Krekóné Borbás Zsuzsanna és Krekó László

  2020. július 22.

 • Pónya-Szabó Hajnalka

  Köszönjük a szívélyes vendéglátást! A szállás nagyon szép, kényelmes, a házigazda nagyon figyelmes! Külön köszönet az érdekes program ajánlatokért, melyek írásban, képekkel, részletesen kidolgozva már az érkezéskor oda voltak készítve a szobába!

  Hajnalka és Péter

  2019. július 8.

 • Csókás-Czenky Borbála

  Kedves Zsolt!

  Köszönjük szépen a fenséges vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat, reméljük, hogy mielőbb visszatérhetünk! Igazi kikapcsolódás volt az Őrségben töltött idő. A reggeli mennyei volt minden nap, hálásak vagyunk a sok segítségért  a környék látnivalóival kapcsolatban. Mindenképpen hírét visszük a Tornácos Vendégfogadónak, hogy aki ki szeretne kapcsolódni a  mindennapokból egy csendes, színvonalas, családias helyen, mindenképp látogasson el Felsőszenterzsébetre!

  Bori és Zoli

  2019. április 20.

 • Hegyi Lászlóné

  Köszönjük, hogy ott lehettünk ezen a csodálatos helyen, nagyon élveztük! A Vendéglátás hibátlan volt, reméljük máskor is tudunk menni.

  Köszönettel:

  Vali és Laci

  2018. október 22.

 • Molnár Zsófia

  Nagyon köszönünk mindent! Szuper volt a hétvége, még visszatérünk. 🙂

  Molnár Zsófia

  2018. október 17.

 • Takács Csaba

  Kedves Magdi és Zsolt!

  Nagyon jól éreztük magunkat nálatok, szuper volt minden! Vendéglátásból ötös, jobb időt kívánni sem lehetett volna, plusz szarvasbőgés. Kell ettől több egy hosszú hétvégéhez az Őrségben? Köszi még egyszer !

  Takács Csaba.

  2018. szeptember 23.

 • Petróczi András és Petrócziné Farkas Gizella

  Kedves Zsolt!

  Nagyon jól éreztük magunkat a Tornácos Vendégfogadóban töltött 4 nap alatt. A falu és a Vendégfogadó a csend, nyugalom, béke szigete. Ízlésesen, kényelmesen berendezett, tiszta tetőtéri szállás, 48%-os almapálinka üdvözlőital. Figyelmes, segítőkész, udvarias vendéglátás. Kellemes beszélgetések a vendégszerető Házigazdával, a kedves kisfiúval, Andriskával. Finom, házias reggelik. Barátságos Ulti kutyus. Csodaszép, mesébe illő táj. Szarvasbőgés. Felejthetetlen, szép élményekkel feltöltődve tértünk haza. Még biztosan visszatérünk másik évszakban is.

  Jó egészséget, sok vendéget kívánunk!

  Giza és András

  2018. szeptember 8.

 • Kottrik Zoltán

  Nagyon kellemes napokat töltöttünk a Tornácos vendégházban, szép környezetben barátságos vendéglátókkal. Visszatérünk. Köszönünk mindent.

  Zoli és Gabi

  2018. augusztus 23.

 • Kinga és Ádám

  Kedves Zsolt!

  Nagyon köszönjük a csodás hosszú hétvégét, a kedvességet, az odafigyelést, a mennyei reggeliket, és a gyerekek külön köszönik a kutyaetetést is. Azóta is sokszor szóba kerül nálunk Zsolt bácsi és Ulti kutyus.
  Sok vendéget és el nem múló lelkesedést kívánunk!

  Üdv.:
  Kinga, Ádám, Misi, Júlia

  2018. május 15.

 • Hanák Sándor

  Kedves Vendéglátóink!

  Innen a Mátrából eljutva hozzátok, már ismertük a csendet, a nyugalmat, de Felsőszenterzsébeten éltük meg, hogy ezeknek is van tájjellege. Az a derű amivel nálatok találkoztunk, páratlan harmóniában egyesül nálatok a fenti tényezőkkel!

  Isten áldjon meg benneteket!

  Üdvözlettel: Hanák Sándor

  2017. november 14.
 • Matuska János

  Kedves Magdolna és Zsolt!

  Köszönjük azt a néhány szép napot, amelyet Önöknél tölthettünk. A szálláson kényelmesen pihenhettünk, a szoba ízlésesen be volt rendezve. Meglátszik, hogy gondos női kezek válogatták össze a tárgyakat, harmóniába rendezve azokat. A szállás biztosította kényelem lehetővé tette, hogy aktívan töltsük el ezt a néhány napot. Ehhez rengeteg információt és segítséget kaptunk. A házigazdánk becsülettel állta a kérdésözönünket, program és étterem választásban is segítségünkre volt, nem csalódtunk ebben sem. Még egy extra szolgáltatást is kaptunk, bár ezt kihagytuk volna. Az egyik kerékpártúrán defektet kapott a bicikli és igénybe kellett vennünk a minden eshetőségre felajánlott névjegykártyát. Telefonálás után gyorsan jött a segítség. A szolgáltatásra egyáltalán nem lehet panaszunk. Jól éreztük magunkat. Köszönjük.

  Júlia és János

  2017. július 28.

 • Dr. Körei-Nagy József

  Kedves Magdika és Zsolt!

  Igényes szállással, igaz vendéglátói barátsággal, korrekt árakkal várják a vendégeket. Ezt a szállást az aktív pihenésre vágyóknak jó szívvel ajánljuk és mi magunk is visszatérünk.

  Üdvözlettel a Körei-Nagy család Jászberényből

  2016. október 12.

 • Kelemen-Nagy Annamária

  Kedves Magdi és Zsolt!

  Újra visszatértünk hozzátok pár napra és köszönjük, hogy általatok ismét részesei lehettünk egy baráti ,maximálisan figyelmes vendégszeretetnek. Jó volt megint érezni, hogy a csodálatos környezet, a semmivel össze nem téveszthető őrségi életérzés mennyire húzza ki az emberből a városi stresszt. A mielőbbi viszontlátás reményében mondunk köszönetet.

  Panni és Gábor

  2016. augusztus 4.

 • Dudás Beatrix

  Kedves Magdolna, Kedves Zsolt!

  Nagyon jól éreztük magunkat, a szállás egyedi és hangulatos, a reggeli isteni finom. Minden nagyon tetszett. A környezet gyönyörű, a vendéglátás közvetlen és kifogástalan, biztosan visszatérünk még Hozzátok. Jó szívvel fogom ajánlani mindenkinek.

  Bea és Imre

  2016. július 18.

 • Kónya Gyula

  A Vendégfogadóban töltött napok nagyon tartalmasan teltek.  A vendéglátással és a kiszolgálással meg voltunk elégedve,  ízletesek voltak a remek, házias ételek. A Tornácos Vendégfogadót bátran ajánljuk barátainknak, rokonainknak és ismerőseinknek.

  2016. május 9.

 • Tóth Lajosné

  Kedves Zsolt!

  Köszönjük a sok kedvességet, figyelmességet, vendégszeretetet. Elvarázsolt bennünket a Tornácos Vendégfogadó, és a gyönyörű vidék. Teljesen feltöltődve jöttünk haza. Barátaimnak, családtagjaimnak szívesen ajánlom e kedves fogadót.

  Köszönjük: Lajos és Zsuzsa

  2015. július 11

 • Szabó Balázs

  Köszönjük, hogy megpihenhettünk Önöknél, a nyugalom szigetén. A vidék szép, látnivalókban gazdag, a háziak vendégszeretete, és figyelmessége pedig mindent felülmúl! Itt tudják, hogy hogyan kell bánni a vendéggel! Köszönet mindenért!

  Szabó Balázs

  2015. július 23

 • Bátyi Éva és Ferenc

  Nagyon szép környezetben,hangulatos szobákkal, kedves segítőkész háziakkal várt minket a fogadó. Nagyon jól éreztük magunkat, bár az idő kicsit kellemetlen volt. A háziak ezt feledtették. Gombát sem találtunk, ezért ősszel biztos, hogy visszamegyünk. Olyan sok a szép látnivaló,hogy mindenkinek csak ajánlani tudom! További sikereket, jó egészséget kívánunk a családnak:

  Éva és Ferenc

  2015. június 24

 • Felföldi Nóra

  Kedves Vendéglátóink!

  Nagyon kellemes pár napot töltöttünk nálatok, és ti igazán mindent megtettetek, hogy a legnagyobb nyugalomban kapcsolódhassunk ki. Köszönjük a finom, házias reggeliket, a kerékpárok előkészítését, túrajavaslatokat, és a baráti beszélgetéseket! Rabul ejtett minket a csodás környezet, így mindenképp visszatérünk! Ősszel találkozunk!

  Nóra és Zoli

  2015. június 10

 • Iványos Klára és Hencz Viktória

  Kedves Magdika és Zsolt!

  Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást, felejthetetlenné varázsolták a Tornácos Vendégfogadóban töltött egy hetet. Külön köszönet a szemes kályha fűtéséért, hangulatáért a hűvös, esős napokon és estéken. Valóban nyugodt, csendes, hamisíthatatlan falusi környezetben pihenhettünk, sok élményben volt részünk és sikerült teljesen kikapcsolódni, feltöltődni az Önök kis falujában.

  Klári és Viki.

  2015. június 3.

 • Tóth Sándor

  Kedves Vendéglátóink!

  Ez a pár nap bőven elég volt arra, hogy a kedvenc szállásaink közé tartozzon a hangulatos fogadó. Tökéletes hely azok számára, akik a napi rohanásból ki akar szakadni. Köszönjük a kedvességüket, segítőkészségüket és a vendégszeretetüket. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

  Izabella és Sándor

  2015. április 21.

 • Kosiba Zsuzsa

  Kedves Zsolt és Magdolna!

  Köszönjük szépen a kedves vendéglátást! Nagyon jól éreztük magunkat ebben a csodás, hangulatos környezetben és a minden igényt kielégítő cserépkályhás apartmanban. Köszönjük a fantasztikus reggeliket és a programajánlatokat!

  Üdvözlettel:
  Kosiba Zsuzsa, Micsinai János és Míra

  2015. április 6.

 • Rattingné Gerst Gyöngyi

  Kedves őrségi Barátaink!

  A cserépkályha melege, a vendéglátók kedvessége, az őszi táj szépsége kárpótolt bennünket! Jó volt újra végigjárni a szokásos helyeket, beszélgetni Köszönjük a szíves vendéglátást, a diólikőr-kóstolót, a barátságos légkört! Hamarosan újra találkozunk, addig vigyázzatok Magatokra!

  Baráti üdvözlettel: Györgyi és Feri, Gyöngyi és Zoli

  2014. november 5.

 • Pintérné Kanalovics Mária

  Kedves Vendéglátóink!

  Csodálatosan éreztük magunkat ebben a három napban. A környezet gyönyörű, a szállás tiszta, kényelmes. A reggeli fenséges volt. A kedvességről nem is beszélve. Ez profi vendéglátás, látszik, hogy szívből jön.

  Pintérné Marika és Pintér István

  2014. augusztus 28

 • Orsi, Csoma és Laci

  Nagyon jól éreztük magunkat. Teljes kikapcsolódás, csend, nyugalom, gyönyörű táj, fenséges reggeli, kedves vendéglátás, pazar szállás. Csak ajánlani tudjuk!

  2014. szeptember 3.

 • Ági és Péter

  Kedves Zsolt és Magdolna!

  Bár rövid időt töltöttünk el a vendégfogadóban, de azt nagyon kellemesen, szép, és nyugodt környezetben tettük. Köszönet a kedves házigazdáknak.

  2014. augusztus 13.

 • Dr Turi Zsuzsa

  A csodálatos csend, nyugalom, nagyon segítőkész házigazda, kedves vendéglátó család, sok apró falusi élmény miatt szeretnénk később is visszatérni ! Külön köszönet az igényes házias reggelikért és a biciklitúra ötletért Velemérre!

  Zsuzsa és Ferenc

  2014. július 24.

 • Kocsis Jenőné és baráti társasága

  Nagyon kellemesen éreztük magunkat az igazi falusias hangulatban, és főleg azért, mert erre az igazi nagy csendre vágytunk, amit mi törtünk meg a nevetésünkkel. Üdvözöljük a családot! Remélem még visszatérünk.

  2014. július 1.

 • Gyöngyi és Zoli

  Kedves Magdi, Andriska és Zsolt!

  Néhány nap telt csak el azóta, hogy nálatok jártunk, de már most szívesen visszalátogatnánk hozzátok! A szívélyes fogadtatás, a gyönyörűen felújított szálláshely. Köszönjük Barátainknak, hogy megismertették mindezt velünk! Biztosan visszatérünk hozzátok.

  Gyöngyi és Zoli

  2014. június 17.

 • Györgyi és Feri

  Kedves Magdi, Andriska és Zsolt!

  Ismét szép élményekkel, kipihenten tértünk haza a pünkösdi hétvégéről. A Tornácos Vendégfogadó számunkra – és most már reméljük, kedves barátaink számára is – a csend, béke, nyugalom és barátság otthona. Egy biztos, szeretnénk mielőbb visszatérni!

  Köszönettel és baráti üdvözlettel:
  Gyöngyi és Zoli, Györgyi és Feri

  2014. június 13.

 • Márovics Erika

  Kedves Vendéglátóink!

  Társaságunk /11 fő / a nem túl kedvező időjárás ellenére is remekül érezte magát a Tornácos vendégfogadóban. Gratulálunk házigazdáinknak az ízléses környezetért, amit a fogadóban teremtettek, és köszönjük a szíves vendéglátást.

  Üdvözlettel: Erika

  2014. május 7.

 • Unger Zsuzsanna és Unger József

  Kedves Magdolna és Zsolt!

  Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást, a finom házias ízeket, a csendet és a nyugalmat, melyet a Fogadó biztosított számunkra. Kívánunk a családnak erőt és egészséget az Új Évben is.

  2013. december 31.

 • Tóth Györgyi

  Kedves Magdi, Andris és Zsolt!

  Ismét remekül éreztük magunkat, kikapcsolódtunk, feltöltődtünk. Köszönjük, hogy régi barátokként fogadtatok minket. A gyönyörű őszi erdő, reggeli a teraszon meleg napsütés kíséretében és persze az elmaradhatatlan őrségi finomságok kényeztettek minket pár napon keresztül.

  Feri és Györgyi

  2013. november 3.

 • Németh Bori és Boromisza Janó

  Kedves Tornácos Vendégfogadó!

  Kiváló, szép napokat tölthettünk önöknél, emellett pedig magas színvonalú, figyelmes szolgáltatásban volt részünk, mindkettőért hálás köszönetünk. Külön köszönet az esti mentésért! Biztos vagyok benne, hogy még visszatérünk, mindenkinek szívből ajánlom őket!

  Köszönettel és üdvözlettel: Bori és Janó

  2013. október 30

 • Rácskay Zsóka

  Kedves Magdika, Andris és Zsolt!

  Szerencsésen hazaértünk. Nagyon jól éreztük magunkat. Külön élmény volt számunkra a gombaszedés és a közös vacsora. Jó egészséget és boldogságot kívánunk a családnak.

  Zsóka és Gyula

  2013. szeptember 10.

 • Verhás Ferenc

  Kedves Magdi, Andris Zsolt!

  Örülök, hogy felfedeztétek a béke, nyugalom szigetét, és hogy  meg is tudjátok osztani. Ez nagyon nagy dolog a mai anyagiak által vezérelt világban, mert aki nem tudja átérezni, hogy mit jelent a csend, a béke, az nem tudja helyesen értékelni a jelenét sem.

  Feri

  2013. július 27.

 • Mórocz Ágota

  Kedves Magdi, Zsolt és Andris!

  Köszönjük ezt az egy hetet, nagyon jól éreztük magunkat nálatok, veletek. Gyönyörű a hely, ahol éltek, és mindent megadtok a nálatok megszállóknak, hogy ezt az élményt soha ne felejtsék el. Örülünk,hogy megismerhettünk benneteket és kívánunk minden jót Nektek!

  Szeretettel: Matyi és Ágó Várpalotáról

  2013. július 16.

 • Feri és Györgyi

  Kedves Magdi, Andris és Zsolt!

  Köszönjük ezt a remek hétvégét, amit nálatok tölthettünk. Hatalmas élmény volt számunkra az csend, béke és nyugalom, amit átélhettünk. Ezt kerestük…. és megkaptuk. Köszönjük! (Andris! Jó volt veled játszani!)

  2013. július 25.

 • Sinai Attila

  Nagyon örülök, hogy ezt a szállást választottuk. Csodálatos egy hetet töltöttünk itt… Igazi őrségi hangulat, nyugodt tiszta környezet, barátságos házigazdák. Igazi fogadósok. Varázslatos szállás, ami mindenben megfelelt. Már is hiányzik a kis falu, az esti harangszó, a séták, a friss tej, a sajtok, az egész Őrség. Köszönjük nektek ezt a pár napot. A mielőbbi viszont látásig.

  Üdvözlettel : Sinai Attila és Adél

  2013. július 13.

 • Jenei Mihály és felesége

  Remélem még látjuk egymást, egy más évszakban esetleg. Minden esetre a híreteket már szétvittük a tágabb családi körben is, és akadtak, akik szintén a Tornácos nyugalom-szigetére vágynak. Köszönjük még egyszer a családias légkört – naná, hogy ez Andrisnak is köszönhető – és munkátokhoz jó egészséget kívánunk, szeretettel gondolva Rátok, és emlegetve a kis huncut “unokát”!

  Misi ‘bá és Éva néni

  2013. július 3.

 • Dorka és Isti

  Kedves Magdi, Zsolt és Andris!

  Köszönjük a szívélyes vendéglátást és a jó tanácsokat, nagyon jól érzetük magunkat az Őrségben és Nálatok! Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a vendégházat, különösen azoknak, akik nyugodt, természetes és csendes környezetben szeretnének pihenni pár napot.

  Üdv.
  Dorka és Isti

  2013. május 14.

 • Mihályi István

  Kedves Magdi, Zsolt és Andris!

  Köszönjük Nektek az itt töltött pár napot, szívélyes vendéglátásotok eredményeként otthon éreztük magunkat Nálatok! Nemcsak csodaszép házat varázsoltatok, de azt szívetek melegével is megtöltöttétek. Álmaimban én is szeretnék egy hasonló Fogadót, de előtte az inaséveimet Nálatok tölteném, ha lehet!

  Üdvözlettel: Pisti

  2012. október 16.

 • Andrea és Miklós

  Néhány kellemes napot töltöttünk a Tornácos Vendégfogadóban. A szállás szép és tiszta, a vendéglátók kedves emberek. A táj ősszel is gyönyörű. Köszönjük, biztosan visszajövünk még!

  Andi, Miklós

  2012. október 4.

 • Kovács Edina

  A hely nyugalma, a táj szépsége és a Vendéglátók figyelmessége tette igazán értékessé az itt töltött napokat. A szállás tiszta, igényes és minden alap igényt kielégített, ami a zavartalan kikapcsolódáshoz szükséges volt. A környéken gyalogosan, kerékpárral és autóval is csodaszép helyekre látogathattunk. Köszönjük, élmény volt az a pár nap, amit itt tölthettünk!

  2012. augusztus 27.

 • Varga Zsuzsanna

  Kedves Magdi és Zsolt!

  A táj szépsége, békessége, a vendégház igényessége, a vendégszeretetetek, mely példaértékű – mind hozzájárult a tökéletes kikapcsolódáshoz, pihenéshez. Aki ide eljön, az nehezen fog hazamenni, mert magával ragadja a hely szelleme.

  2012. március 27.

 • Kerekes Péterné

  Kedves Magdika!

  Kb. 2 órája ülök a honlap előtt és csak ámulok-bámulok, csodálkozom. Amit látok, az egyszerűen lenyűgöző. Szeretettel gratulálok és csak reménykedem, hogy egyszer valóságban is meglátom. Gratulálok és nagyon jó egészséget kívánok az egész családnak!

  Kerekesné Saci

  2012. március 9.

 • Horváth Zsófia

  Csodálatos 3 napot töltöttünk az Őrségben, nem is találhattunk volna jobb szállást, mint a Tornácos Vendégfogadót. A városi rohanásból kiszakadva itt igazi csend és nyugalom uralkodik, az idő lelassul. A szoba nagyon igényes, tiszta, a kályha mellé pedig élmény volt esténként odaülni. A reggeli változatos, és valóban minden helyben készült. Mi biztosan visszatérünk.

  Köszönjük: Zsófi és Andris

  2011. november 2.

 • Mészáros Mária

  Aranyos Magdi, Zsolti, Andris és Kopsa Mika, Csoki, Ulti!

  Hálásan köszönjük a lehetőséget, hogy e csodás helyen tölthettünk egy rövid kis pihenőt. Élvezhettük a családot, a cicát, a kutyákat, a tejet, a körtét, az almát, a KERÉKPÁROZÁST, a csöndet, a nyugalmat, a mosolyt, a  vidámságot, a szeretetet…  Visszavágyunk, visszajövünk!

  Babi ‘s Tomi

  2011. október 21.

 • Ihász Zoltán

  Kedves Magdi és Zsolt!

  Köszönjük a kedves, közvetlen, baráti fogadtatást a szívélyes vendéglátást. Köszönjük a céltudatos, áldozatos munkával kialakított, igényeinket messzemenően kielégítő szálláshelyet, ahol ily rövid idő leforgása alatt is úgy éreztük, hazatértünk . Irigylésre méltó és példaértékű a hozzáállásotok és életszemléletetek.

  Üdvözlettel:

  Mezei Zsuzsa és Ihász Zoltán

  2011. október 11.

 • Bánóczi Erika

  Vendégszeretetetek megragadó, és egyedivé teszi a nálatok töltött idő minden másodpercét. Ajánlom minden magyar vidéket szerető, békét, nyugalmat kedvelő kiránduló társnak, látogasson be Hozzátok, ahogy én is teszem, ha utam, s időm engedi.

  Bánóczi Erika

  2011. július 16.

 • Madari Zsolt

  Kedves Magdi és Zsolt!

  Szinte mi voltunk az első vendégek, s már akkor is jól éreztük magunkat, a tiszta levegőn, csendben és nyugalomban. Azóta többször is voltunk Magdiéknál, és mindannyiszor kitűnően éreztük magunkat, mert az ő vendégszeretetük, kedvességük, változatos programjuk felülmúlhatatlan. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!

  2011. július 10.

 • Kovács Andrásné

  Kedves Magdi és Zsolt!

  Nagyon köszönjük azt a szíves vendéglátást, amit Tőletek kaptunk! Olyan érzés volt, mint ha régen látott ismerősökhöz érkeztünk volna. A vendégház nagyon szép, igényes, ízléses, tiszta, kényelmes, megvan minden, amit csak kívánhattunk. A táj pedig, a csend, a nyugalom… maga a béke. Ezt kellene, hogy az orvos felírja a hajszás városiaknak! Jövő nyáron a barátainkkal, nagyobb csapattal, sok gyerekkel szeretnénk elmenni Hozzátok, nem volt nehéz rábeszélni őket. Már várom a viszontlátást! Jó egészséget és sok jó vendéget kívánunk.

  Szeretettel:

  Kovács család

  2011. július 1.

 • Simondán Klára

  Aki csendre, nyugalomra, kényelemre és tisztaságra vágyik, keresse az Őrségben a Tornácos Vendégházat! A vendégház tulajdonosainak vendégszeretete és segítőkészsége , természet szépsége a jó levegő, a madárdal garantálja a tökéletes kikapcsolódást!

  Klára és József  (2011.06.24-27.)

  2011. június 28.

 • Csordás K. László

  Kedves Magdi és Zsolti!

  Nagyon jól éreztük Önöknél magunkat, a szeszélyes időjárás ellenére. A vendégház hangulatos, ötletesen kialakított. A szobák kényelmesek és tiszták. A környezet szépen rendezett. A falu csendje pedig valódi gyógyír a nagyvárosi zajhoz szokott fülnek. Végül, de nem utolsó sorban említeném az Önök példamutató vendégszeretetét és segítőkészségét. Csak így tovább! Jó egészséget kívánunk!

  Laci és családja

  2011. június 5.

 • Mészáros Erika

  Szívből ajánljuk mindenkinek aki igazi csendre,nyugalomra, és kristály tiszta levegőre vágyik! E tündéri kis falucska mind a 14 lakója szeretettel fogadja az idegeneket. Maga a vendégfogadó patika tiszta, hangulatos, és igényesen kialakított, szép, új cserépkályhával, ami mellé jó volt a hideg este odaülni! Ez az a hely ahol nem kell a gyerekre 2 percenként figyelni, mert biztonságos, nem járnak autók csak elvétve egy-egy. A fogadó tulajdonosai igazi vendéglátók, akiknek a legfontosabb, hogy mindenki jól érezze magát, és szível-lélekkel állnak a vendégek rendelkezésére! Alig várjuk a következő alkalmat!

  Gohér Gábor, Erika és Timike

  2011. május 8.

Küldje el üzenetét, kérdését!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
FANTASZTIKUS TÚRAÚTVONAL
AZ ŐRSÉG SZÍVÉBEN
A túrázás IGAZI szerelmeseinek!
Ön is közéjük tartozik? Ha igen, kérje és megosztjuk Önnel!
Vendégünkként pedig meghívjuk egy hamisítatlan őrségi sajttálra!
Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat (GDPR)
Beleegyezek, hogy a üzenetet küldjenek nekem (GDPR)
FANTASZTIKUS TÚRAÚTVONAL
AZ ŐRSÉG SZÍVÉBEN
A túrázás IGAZI szerelmeseinek!
Ön is közéjük tartozik? Ha igen, kérje és megosztjuk Önnel!
Vendégünkként pedig meghívjuk egy hamisítatlan őrségi sajttálra!
Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat